Kontakt : +421 908 342 600

Textilná tapeta z čistého ľanu - krémová 087405

Textilná tapeta z čistého ľanu - krémová 087405

Textilná tapeta z čistého ľanu - krémová 087405

  • Značka:Rasch Textil
  • Kód produktu:087405
  • Cashback:1,43€
  • Dostupnosť:Na objednávku. Dodanie 10-20 dní
  • 34,38€

  • Bez DPH:28,65€
Poštovné je 4.00 EUR pre Slovensko a 10.00 EUR pre Česko
Pri objednávke nad 80.00 EUR je poštovné zdarma pre obe krajiny

V prípade vážneho záujmu poskytujeme kusové VZORKY TAPIET A LÁTOK. Každá vzorka je vo forme zálohovej platby 1 EUR, ktorá Vám bude odrátaná z hodnoty finálnej objednávky.

Množstevné zľavy (odrátame až po zadaní a prijatí objednávky)
Tapety - pri kúpe 5 roliek alebo 15 m získate jednu rolku/m zdarma
Dekoračné látky - pri kúpe nad 15 m získate 1m látky zdarma
*Nevzťahuje sa na už zlacnený tovar. Nie je možné získať Cashback
Nakupujte a získavajte peniaze spať vďaka systému cashback (kredit obchodu). Získaný kredit, môžete uplatniť pri nasledujúcej objednávke.

Pre jeho získanie je potrebná registrácia.
Poukážky nie sú časovo limitované a sú zasielané vo Vami zvolenej hodnote priamo na zadaný e-mail. Môžete ju zaslať priamo budúcemu majiteľovi alebo sebe a vytlačenú ju postúpite, prípadne požiadajte nás o zaslanie poštou. Pre zakúpenie prosím používajte platbu kartou alebo prevod na bankový účet.

Zákupiť.

Samotný vzor na tapete je tvorený jej zložením. Môžete vidieť priadze ľanu ukladané tesne vedľa seba. Sú ideálnym aj pre menej odvážnych alebo ľudí, ktorú hľadajú nadčasovosť no stene chcú dodať charakter, hĺbku a efekt. Okrem toho textilné tapety majú aj zvukovo aj tepelno izolačné vlastnosti. 

Dizajnéri doplnili kolekciu aj o krásne fototapety v rovnakom prevedení ako samotné tapety - textilné. Farebne ladia s celou kolekciou a spolu vytvárajú jeden celok. 


Farba: ide o kolekciu so širokou farebnou škálou. Ak si nie ste istý výberom, navštívte náš showroom v Košiciach alebo nás kontaktujte a objednajte si vzorku.

Druh: textilné tapety zo 100 ľanu na vliesovom podklade

Kolekcia: Pure Linen 3

Rolka: predáva sa na bežný meter v šírke 90 cm.  Tapeta sa strihá podľa požiadaviek zákazníka. Uvedená cena je za jeden bežný meter v šírke 90 cm.

Opakovanie vzoru: nie je


* tapety môžete lepiť horizontálne aj vertikálne v závislosti od výsledného efektu, toho ako si želáte ukladať prúžky. Prirodzene smerujú zvislo. 



Napísať hodnotenie

Prosím, prihláste sa alebo sa registrujte, ak chcete hodnotiť